Редакції Charlie Hebdo знову погрожують - ЗМІ

Редакції Charlie Hebdo знову погрожують - ЗМІ

Укрінформ
Прокуратора Парижа відкрила таємне розслідування у зв’язку з погрозами на адресу редакції сатиричного тижневика Charlie Hebdo.

Про це стало відомо журналістам французького видання Le Parisien.

«Через півтора року після різанини в (редакції тижневика) Charlie Hebdo його журналісти опинилися знову під загрозою. Прокурор Парижа відкрив 22 червня «таємне» розслідування після публікації кількох повідомлень на сторінці тижневика у Facebook», - пише видання.

У прокуратурі класифікували повідомлення як «погрозливі» і припустили, що кільком представникам редакції Charlie Hebdo насправді загрожує небезпека. «Джерело, наближене до слідства, зауважило, що серед цих погроз є конкретні, їхні автори погрожують вбивством кільком представникам редакції», - пише видання. За його даними, загалом у червні анонімні автори розмістили три або чотири дописи з подібними погрозами

Справу передано у підрозділ поліції, що розслідує злочини проти особистості (BRDP).  «Автори погроз у кінцевому підсумку будуть визначені і повинні надати слідству свої роз’яснення та обгрунтувтаи мотивацію», - цитує видання високопоставленого чиновника.

Нові загрози на адресу редакції французького тижневика Charlie Hebdo надійшли через півтора року після кривавої різанини у приміщенні видання. Теракт стався 7 січня 2015 року. Тоді два брати-терористи розстріляли  у редакції 11 працівників Charlie Hebdo та одного правоохоронця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-