Toyota відкличе майже три мільйони автівок

Toyota відкличе майже три мільйони автівок

Укрінформ
Японська компанія Toyota Motor Corp (7203.T) відкликає мільйони автомобілів по всьому світу через можливі дефекти, пов'язані з подушками безпеки та установками управління викидами.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву компанії.

"Автовиробник в середу заявив про відкликання 2,87 мільйона автомобілів через можливу несправнісь у блоках управління викидами. Крім цього, ще 1,43 мільйона автомобілів буде відкликано через дефект у подушках безпеки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що деякі з гібридних моделей Prius містять обидва потенційні дефекти.

В Toyota відзначили, що блоки управління випарів палива в моделях, вироблених з 2006 по 2015 рік, включаючи Prius, компактного хетчбека Auris і популярних моделей Corolla були схильні до утворення тріщин, які могли б розширятися з плином часу і призвести до витоку палива.

Крім цього, відкликаються 1,43 млн. гібридів Prius та Lexus CT200h, вироблених з 2010 по 2012 рік через можливий дефект подушок безпеки, які можуть мати невелику тріщину в зварному шві.

В Toyota також підкреслили, що компанії невідомі випадки тілесних ушкоджень, пов'язані з причиною відкликання автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-