У Детройті літак збив електроопору - перехожого вдарило струмом

У Детройті літак збив електроопору - перехожого вдарило струмом

Укрінформ
Аварійна посадка легкомоторного літака в східній частині американського міста Детройт, яким керував пілот-підліток, призвела до руйнування опори електропередач та поранення двох людей.

Про це повідомило у вівторок місцеве видання Detroit Free Press.

"Двох людей було доправлено до лікарні, в тому числі одного у важкому стані, після того, як невеликий літак здійснив дивну й трагічну аварійну посадку в східній частині Детройта, що призвела до ураження електрострумом пішохода", - зазначили в поліції міста.

За попередньою інформацією, легкомоторний літак, на якому був закріплений рекламний банер, повинен був зробити посадку в іншому місці, і в нього закінчувалося пальне. Зрештою він приземлився посеред вулиці, вдарившись об лінію електропередач, яка впала і вразила перехожого. Пілот отримав травми, у той час як перехожого було доправлено до лікарні у "важкому стані", йдеться в публікації.

Начальник поліції Детройта Джеймс Крейг повідомив журналістам, що "пілот мав вік 18 років". Банер, який зазвичай виглядає як довжелезне полотно з рекламними написами, перед посадкою був відокремлений.

Інцидент стався пізно ввечері в понеділок за місцевим часом, втім правоохоронці поки не надали додаткової інформації. Зокрема, не з'ясованим залишається питання, чи пролітав пілот над річкою Детройт у понеділок, коли там відбувалося піротехнічне шоу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-