У Парижі грабіжники втекли з годинником за 3 млн євро

У Парижі грабіжники втекли з годинником за 3 млн євро

Укрінформ
Невідомі зловмисники вкрали у паризькій крамниці два сейфи з коштовностями, найдорожчим серед яких був годинник Richard Mille, вартість котрого оцінили у 3 млн євро.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили в МВС Франції.

«Невідомі пограбували крамницю на вулиці Буасі Англе у центрі Парижа. Злодії винесли з приміщення сейфи, в одному з яких зберігався коштовний годинник Richard Mille», - зазначили правоохоронці.

За попередніми оцінками, каталогова вартість годинника Richard Mille становить 3 млн євро. Наряд поліції прибув уночі на місце злочину після дзвінка місцевих мешканців, які помітили кілька підозрілих людей, які заходили в приміщення, де зберігався годинник. Поліції не вдалося затримати злодіїв по «гарячих слідах». Розслідуванням займається кримінальна поліція.

Останніми роками паризькі крамниці ювелірних виробів та коштовних аксесуарів приваблюють численних злодіїв. Так, 19 травня троє озброєних чоловіків напали на ювелірну крамницю відомого світового бренду «Шанель» у Парижі та винесли прикрас на сотні тисяч євро. У березні двоє злодіїв, озброєних пістолетом та гранатою, увірвались до ювелірної крамниці «Шопард» на Вандомській площі у центрі Парижа і пограбували її. Торік у грудні, злодії вже грабували ювелірну крамницю «Шопард», що розташована поряд з Єлисейським палацом – резиденцією французького президента. Сума вкраденого перевищила 1 млн євро.

За оцінками правоохоронців, упродовж останнього року лише на Вандомській площі сталося 5 пограбувань. Сума збитків сягає 42 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-