Brexit не змінить рішення варшавського саміту НАТО - Керрі

Brexit не змінить рішення варшавського саміту НАТО - Керрі

Укрінформ
Сполучені Штати, так само як і решта ключових союзників по Північноатлантичному альянсу, мають сподівання, що вихід Великої Британії зі складу Євросоюзу не внесе змін у рішення саміту НАТО, який має відбутися в липні в польській столиці.

Про це заявив державний секретар США Джон Керрі під час зустрічей у понеділок у штаб-квартирі Альянсу, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми покладаємо великі надії на дуже потужну зустріч НАТО з досягненням важливих результатів, які не будуть змінені ні на йоту внаслідок голосування, що мало місце (референдум у Великій Британії – ред.)", - заявив Керрі.

Глава Державного департаменту США також наголосив, що в питанні НАТО велике значення має усвідомлення кожним членом своєї участі. "Я думаю, що всі 22 країни-члени Європейського Союзу, які також входять до складу НАТО – це вже визначена ясність", - підкреслив державний секретар США.

Як повідомляв Укрінформ, Керрі зараз перебуває з візитами в Європі для обговорення, передусім, наслідків виходу Великої Британії зі складу ЄС. У нього заплановані, в тому числі, зустрічі з главою зовнішньополітичного відомства ЄС Федерікою Могеріні в Брюсселі, а потім у Лондоні з прем’єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном та главою МЗС країни Філіпом Хаммондом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-