У зірковому кварталі Лос-Анджелеса смертельне ДТП з пожежею

У зірковому кварталі Лос-Анджелеса смертельне ДТП з пожежею

Укрінформ
Аварія за участі одразу чотирьох автомобілів, що сталася в одному з відомих кварталів столиці світової кіноіндустрії, спричинила пожежу посеред дороги. Є загиблі та серйозно постраждалі.

Про це повідомила в неділю центральна американське газета The Washington Post із посиланням на AP.

"Троє людей загинули, ще двоє отримали серйозні поранення внаслідок зіткнення одразу чотирьох автомобілів у кварталі Вудленд Хіллс (Лос-Анджелес – ред.)", - зазначається в повідомленні.

Відомо, що внаслідок зіткнення один з автомобілів, де знаходилось двоє людей, спалахнув. Перед приїздом пожежної команди його допомагали гасити перехожі та водії інших авто, використовуючи вогнегасники та відра з водою.

Загалом, під час аварії в автомобілях перебувало восьмеро людей. Троє з низ відмовилися від медичної допомоги. Троє людей були доставлені до шпиталю. Як зазначається, стан двох постраждалих лікарі оцінюють як важкий.

Аварія сталася напередодні пізно ввечері за місцевим часом. Через інцидент довелося повністю перекрити рух на вулиці в обох напрямках. Правоохоронці ведуть розслідування обставин інциденту.

Округ Вудленд Хіллс вважається одним із зіркових районів Лос-Анджелеса та межує з іншими дорогими кварталами, де проживають відомі американські селебріті. Зокрема, відомо, що по сусідству розташовані будинки таких зірок як Уїлла Сміта, Лізи Кудроу, Кім Бесінджер та інших. Крім того, багато голлівудських знаменитостей провели свої останні дні в Вулденд Хіллс, оскільки там розташовані Будинок кіно та телебачення разом з лікарнею для працівників індустрії, приватні медичні заклади, а також будинок для людей похилого віку, який обслуговував багатьох колишніх зірок Голівуду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-