Напад на готель у Сомалі: загиблих уже 15

Напад на готель у Сомалі: загиблих уже 15

Укрінформ
Кількість загиблих внаслідок вчорашньої терористичної атаки на готель Nasa Hablood в столиці Сомалі Могадишо, яку вчинили бойовики угруповання "Аш-Шабаб", зросла до щонайменше 15 осіб.

Про це повідомляє DW.

"Правоохоронні органи та армія завершили спецоперацію з нейтралізації бойовиків, які напали на готель. Кількість загиблих внаслідок терористичної атаки на готель Nasa Hablood в столиці Сомалі Могадишо, яку в суботу вчинили бойовики угруповання "Аш-Шабаб", зросла до щонайменше 15 осіб", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим зазначається, що за даними агенції dpa, кількість загиблих сягнула 17 осіб.

Водночас представник терористичного угруповання "Аш-Шабаб", яке взяло на себе відповідальність за напад, заявив, що загиблих цивільних та охоронців не менше 20 осіб.

За словами майора поліції Сомалі Алі Мохамеда, серед загиблих - охоронці, цивільні та бойовики. "Операція вже завершена, але ми все ще прочісуємо будівлю для пошуку бойовиків, які можливо переховуються", - цитує Мохамеда агентство Reuters.

Як повідомлялося раніше, на початку червня внаслідок нападу бойовиків "Аш-Шабаб" на готель Ambassador загинули щонайменше 15 осіб, десятки були поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-