Мінфін США про Brexit: Головне - забезпечити фінансову стабільність

Мінфін США про Brexit: Головне - забезпечити фінансову стабільність

Укрінформ
Сполучені Штати закликають Велику Британію, ЄС та інших міжнародних партнерів застосувати всі необхідні інструменти для забезпечення фінансової стабільності та економічної безпеки після референдуму про Brexit.

Про це йдеться в заяві міністра фінансів США Джейкоба Лью, оприлюдненій у п'ятницю, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Жителі Сполученого Королівства висловилися, й ми поважаємо їхнє рішення. Ми будемо тісно працювати як з Лондоном, так і з Брюсселем, а також із нашими міжнародними партнерами з метою забезпечення постійної економічної стабільності, безпеки та процвітання в Європі та за її межами", - заявив глава американського мінфіну.

Він зауважив, що у Вашингтоні продовжують стежити за розвитком подій на світових фінансових ринках у зв'язку з результатами голосування. "Останніми тижнями я підтримував постійний контакт з моїми колегами та учасниками фінансового ринку у Великій Британії, ЄС і в усьому світі, і ми продовжуємо тісні консультації", - додав Лью.

Міністр фінансів США також наголосив, що британські та інші полісмейкери "мають інструменти, необхідні для підтримки фінансової стабільності, яка є ключовим фактором економічного зростання".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-