РФ діє поза межами прийнятих норм міжнародної поведінки

РФ діє поза межами прийнятих норм міжнародної поведінки

Укрінформ
Нечесні медалі Росії під час останніх Олімпійських ігор, як і багато інших тріумфів Східного блоку часів Холодної війни, свідчать, що РФ – це країна, яка діє поза межами прийнятих норм міжнародної поведінки.

Такий висновок робить австралійська газета Sunday Herald Sun.

У матеріалі під назвою «Росія опинилася за лаштунками Олімпійських ігор в Ріо» автор наводить свідчення провідних спортсменів, журналістів та посадовців, які підтверджують нечесну політику РФ у сфері спорту та офіційне покриття корупції на найвищому рівні у цій галузі.

«Загадкові смерті, неможливість проведення тестів серед російських спортсменів, які проживають на території закритих військових містечок, а також фейкові зразки сечі та таємна політика держави... Це просто ще один приклад офіційного російського підходу до більшості питань», – пише автор.

Наводяться слова Леона Арона з Американського інституту підприємництва, який ще в 2014 році заявив, що так звані зовнішньополітичні успіхи, як і акти агресії, стали «життєво важливими для підтримки популярності Путіна».

Як приклади наводиться нечесна поведінка РФ щодо міжнародного розслідування катастрофи авіалайнера МН17, агресія проти України, окупація Криму, вбивство Литвиненка, підтримка конфлікту в Сирії і ще багато фактів, які Путін активно та публічно заперечував.

Автор називає Путіна майстром маскування та гравцем в покер світового класу. Він також засуджує бездіяльність Заходу і жахливі наслідки, які вона може принести.

«Усі ці маніпуляції дозволили Путіну купити те, що йому найбільше потрібно – час», – зауважує автор і порівнює чинного російського лідера із Сталіним, підтримка якого серед населення була такою ж високою.

Як повідомляв Укрінформ, олімпійське золото росіянина віддали австралійцю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-