У Лондоні пройшли фінальні

У Лондоні пройшли фінальні "Великі дебати" щодо Brexit

Укрінформ
У вівторок ввечері у Лондоні в концертному залі "Вемблі арена" відбулися організовані ВВС "Великі дебати" щодо референдуму про можливий вихід Великої Британії зі складу ЄС, який відбудеться вже в цей четвер, 23 червня.

Фінальні теледебати пройшли за участю провідних британських політиків і суспільних діячів та тривали майже дві години, інформує BBC.

"На дебатах обговорювалися проблеми економіки, суверенітету та міграції", - йдеться у повідомленні.

Під час обговорень між лідером шотландських консерваторів Рут Девідсон та колишнім мером Лондона, консерватором Борисом Джонсоном, що підтримує кампанію за вихід Британії з ЄС, неодноразово виникала гостра суперечка, де Девідсон звинуватила Джонсона у брехні.

У своїй заключній промові Девідсон, виступаючи за збереження країни в ЄС, наголосила аудиторії "Вемблі арени", що вони мають бути "на 100% впевнені" у своєму рішенні, додавши, що "у п'ятницю зранку шляху назад вже не буде".

У свою чергу, Джонсон звинуватив прихильників членства в ЄС у "приниженні Британії". Він зірвав овації своїх прибічників в залі, заявивши у своїй фінальній промові, що "четвер може стати Днем незалежності для країни", якщо Британія проголосує за вихід з Євросоюзу.

Участь у дебатах узяв і чинний мер Лондона Садік Хан, виступивши на підтримку кампанії за збереження країни у складі Євросоюзу.

За вихід з ЄС висловилися міністр енергетики Андреа Лідсом та член парламенту від лейбористів Гізела Стюарт.

Як зазначається, виборчі дільниці відкриються у Британії у четвер, 23 червня, о 7 ранку за місцевим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-