Молдова бачить Британію у складі ЄС

Молдова бачить Британію у складі ЄС

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп закликав співгромадян, які мешкають на території Великої Британії, проголосувати на референдумі 23 червня проти її виходу зі складу Євросоюзу.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«23 червня відбудеться дуже важливе голосування не тільки для Великої Британії, а й для всього Європейського Союзу. Незалежно від суверенного вибору громадян Великої Британії, ми повинні усвідомити, що оптимальним вибором як з економічної, так і з політичної точок зору, може бути лише голосування за Британію у складі ЄС», написав прем'єр.

Республіка Молдова, за його словами, також прагне стати членом Євросоюзу, який,  у свою чергу, може бути сильним лише разом із Великою Британією.

«Закликаю наших співгромадян переконувати своїх британських друзів віддати свої голоси 23 червня, за те, щоб Велика Британія залишилася в складі Євросоюзу», - підсумував глава молдавського уряду.

Нагадаэмо: референдум у Великій Британії відбудеться 23 червня. Останні соцопитування у країні свідчать, що прихильників і противників збереження членства Великої Британії в ЄС приблизно порівну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-