Трамп позбувся

Трамп позбувся "скандального" менеджера своєї команди

Укрінформ
Дональд Трамп у понеділок звільнив скандального менеджера своєї президентської кампанії Корі Левандовські, який останнім часом неодноразово зазнавав критики. 

Про це пише центральне американське видання The Washington Post.

"Офіс президентської кампанії Дональда Трампа, який встановив історичний рекорд республіканської першості, отримавши майже 14 млн голосів, сьогодні оголосив про те, що Корі Левандовські більше не працює на нього", - цитує видання заяву прес-секретаря кампанії Хоул Хікс.

При цьому зазначається, що в кампанії Трампа "вдячні Корі за його наполегливу працю та відданість, і бажають йому всього найкращого в майбутньому".

Звільнення Левандовські, контроверсійного соратника Трампа, виглядає як спроба заспокоїти союзників Трампа, донорів та керівництво Республіканської партії, які все частіше останнім часом були стривожені серіями промахів і невдач кампанії, пише газета.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня виник скандал, під час якого Левандовські був заарештований поліцією штату Флорида. Його обвинувачували в грубому поводженні з журналісткою у рамках одного з публічних заходів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-