За час війни в Сирії близько 600 тисяч дітей втратили батьків

За час війни в Сирії близько 600 тисяч дітей втратили батьків

Укрінформ
Згідно з дослідженнями турецької гуманітарного фонду «Права і свободи людини», в результаті війни в Сирії 600 тисяч дітей стали сиротами.

За час громадянської війни, яка триває в Сирії останні п'ять років, загинули сотні тисяч людей, мільйони громадян змушені були залишити свою країну і шукати притулку в Туреччини і інших країнах.

Більше за всіх постраждали діти і жінки. Маленькі сирійці, які втратили своїх батьків під час війни, живуть у дитячих будинках на території Туреччини та Сирії.

Волонтери фонду «Права і свободи людини» відшкодовують витрати на оренду житла для дітей-сиріт та забезпечують їх продовольством, надають моральну підтримку допомогою організації різних ігор і роздачі подарунків.

Представник фонду в бесіді з агентством «Анадолу» зазначив, що співробітники структури докладають усіх необхідних зусиль для підтримки біженців.

«Фонд «Права і свободи людини» надає допомогу 7 тисячам сирійських дітей-сиріт у Туреччині. Щомісяця кожному з них видається допомога в розмірі 100 турецьких лір», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-