Албанця судитимуть за димову шашку в фан-зоні Ніцци

Албанця судитимуть за димову шашку в фан-зоні Ніцци

Укрінформ
Вісімнадцятирічний уболівальник громадянин Франції албанського походження чекає на судове покарання за те, що проніс у прямій кишці димову шашку (18 см завдовжки та діаметром 4 см) і, запаливши її, поранив двох людей у фан-зоні поблизу стадіону у Ніцці, де збірна Албанії програла команді Франції з рахунком 2:0 15 червня.

Про це повідомляє французький телеканал Francetvinfo.

"Об'єктом злочину стала димова шашка завдовжки 18 см і діаметром 4 см, яку 18-річний француз албанського походження проніс у середу, 15 червня, у фан-зону у Ніцці на матч Євро-2016 між збірними Франції та Албанії (2-0) і запаливши її поранив двоє людей. Його судитимуть", - повідомляє телеканал.

Юнак увійшов у фан-зону, сховавши "заборонений об'єкт" (димову шашку) у свою пряму кишку. "Після проходження контролю молода людина, потрапивши до фан-зони запалила шашку внаслідок чого поранення отримали дві особи", - цитує телеканал прокурора Ніцци Мішеля Прієста.

Зловмисник постане перед судом вже у понеділок.

Телеканал нагадав, що до інциденту у фан-зоні Ніцци не фіксувалися серйозні інциденти, пов'язані з безпекою та спробами пронести небезпечні предмети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-