Що коїлося всередині розстріляного гей-клубу Орландо - розповідь очевидця

Що коїлося всередині розстріляного гей-клубу Орландо - розповідь очевидця

Укрінформ
Потерпілий під час стрілянини в нічному клубі в Орландо Феліппе Марреро розповів, що зміг вижити завдяки тому, що прикинувся мертвим.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Я лежав на підлозі щонайменше 30 хвилин, намагаючись не робити зайвих рухів. Просто прикидався мертвим", - розповів він.

Марреро повідомив, що опинився між стрільцем і дверима і не міг втекти з клубу, тоді він упав на підлогу, прикрившись краєм відсунутого дивана, і прикинувся мертвим.

За його словами, поруч з ним лежав чоловік, голова якого була розтрощена від вогнепального пострілу, навколо лежали вбиті, включаючи його друга. Так минуло ще 30-40 хвилин, в залі лунали крики та зойки.

"Все місце моторошно пахло чимось на зразок пороху, це витав запах смерті в повітрі", - сказав Марреро.

За його словами, звуки пострілів всередині припинилися, і у вікнах з'явилися мерехтливі вогні поліції. Після цього озброєний Омар Матін підійшов до Марреро та стрельнув у нього - кулі влучили в спину та ліву руку.

"Я лежав весь у крові, рука розтрощена, біль був нестерпним", - згадує Марреро. За його словами, після цього біля головного входу з'явилися офіцери поліції, а зловмисник втік в іншу частину приміщення клубу.

Все, що пережив, Марреро розповів співробітникам ФБР, що займаються розслідуванням події.

Після трагедії Марреро знаходиться в лікарні, крім важких поранень у нього з'явилася психологічна проблема – йому здається, що в повітрі висить той самий "запах смерті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-