General Electric зацікавилась Україною – Гройсман

General Electric зацікавилась Україною – Гройсман

Укрінформ
Список великих американських компаній, які мають інтерес працювати на українському ринку та інвестують в економіку країни, може невдовзі поповнитися відомою корпорацією General Electric.

Про це зазначив під час прес-конференції у четвер в Національному прес-клубі в Вашингтоні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Американські компанії по сьогодні інвестують в Україну. Серед них присутні Philip Morris, Cargill, Westinghouse та багато інших. Я сьогодні почув, на мій погляд, зацікавленість від General Electric та інших компаній, які зараз вивчають можливості українського ринку", - зауважив глава Уряду України.

Він поінформував, що буквально перед прес-конференцією мав зустріч у Торговельній палаті США з представниками американського бізнесу.

"У нас є достатньо гарний досвід взаємодії, однак потенціал наших двосторонніх економічних відносин недорозвинутий", - зауважив український прем'єр. Він також зазначив, що уряд поступово здійснює реформи та інші кроки, які дозволять "підвищити комфорт бізнесу в Україні".

Глава уряду підкреслив, що у бізнеса і у влади завдання та цілі однакові.

"Я зацікавлений в тому, щоб бізнес в Україні був успішним, це дасть можливість зробити успішною Україну, і ми це дуже чітко усвідомлюємо", - наголосив Володимир Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-