У Китаї через повені загинули 13 людей

У Китаї через повені загинули 13 людей

Укрінформ
Через зливи і викликані ними повені та зсуви у провінціях Цзянсі, Гуйчжоу, Хунань, Гуандун і Гуансі-Чжуанському автономному районі в Китаї загинули тринадцять людей, ще стільки ж оголошені зниклими безвісти.

Про це пише ТАСС з посиланням на агентство Сіньхуа.

«В Цзянсі (Східний Китай) загинуло троє, евакуйовано 21 тис., з них близько 10 тис. потребують термінової допомоги. В Хунані (Центральний Китай) повсюдно переповнені річки, відзначаються сходження зсувів і селів.», - йдеться у повідомленні.

Також у повіті Хеншань загинули троє місцевих жителів, які перебували в засипаному обвалом будинку. У повіті Лунхуей, за даними протипаводкової служби, зруйновано близько 530 будинків, у безпечні місця вивезено майже 12 тис. людей. У Чжучжоу прорвало водосховище, йдуть екстрені відновлювальні роботи, продовжується евакуація населення.

Відзначається, що в Гуансі-Чжуанському автономному районі (Південний Китай) один житель загинув під уламками свого будинку, зруйнованого повінню, ще двох забрало бурхливим потоком. Зруйновані 754 житлові будови.

У повіті Цзіньпін (Гуйчжоу, Південний Китай) загинуло п'ятеро, безвісти зникли чотири людини.

Зливи в південній частині країни тривають, у постраждалі райони перекидається термінова допомога - намети, ковдри, питна вода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-