У Туреччині 4 бойовиків ІДІЛ засудили майже на 500 років в'язниці

У Туреччині 4 бойовиків ІДІЛ засудили майже на 500 років в'язниці

Укрінформ
У Туреччині засудили чотирьох бойовиків терористичної організації «Ісламська держава» до майже 500 років в'язниці за вбивство трьох людей в березні 2014 року.

Про це повідомляє турецьке інформаційне агентство Anadolu.

«Суд в центральній частині Туреччини в середу засудив чотирьох терористів ІДІЛ майже 500 років у в'язниці за вбивство трьох людей в березні 2014 року», - йдеться в повідомленні.

Четверо чоловіків були засуджені вищим кримінальним судом міста Нігде за умисне вбивство і членство в збройної терористичної організації.

Чендитіма Рамадані засудили до 5 довічних ув'язнень і 175 років в'язниці, Бенджамін Сю був засуджений до чотирьох довічних термінів і 179 років позбавлення волі, Мохамада Закірі засудили до одного довічного терміну і 124 років в'язниці, а Фуад Мовсумов отримав 13 років у в'язниці.

Як повідомляв Укрінформ, у березні 2014 року сержант турецької армії Аділ Козаноглу, офіцер поліції Адем Чобан і водій вантажівки Туран Ясар були вбиті в результаті нападу ісламістів на військовий контрольно-пропускний пункт в провінції Нігде. Перед тим, як сховатися на вкраденій вантажівці, терористи відкрили вогонь по турецькій жандармерії та поліції, в результаті чого поранення отримали вісім осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-