Клінтон виграла останні праймеріз у Вашингтоні

Клінтон виграла останні праймеріз у Вашингтоні

Укрінформ
За попередніми даними, фаворит президентських перегонів у США від Демократичної партії Гілларі Клінтон, перемагає в останніх праймеріз, які відбулися у вівторок у Вашингтоні, округ Колумбія.

Про це повідомляє центральний американський телеканал CNN.

"Гілларі Клінтон виграє останню боротьбу в сезоні внутріпартійних праймеріз серед демократів, затьмаривши Берні Сандерса в мало значимих виборах у окрузі Колумбія", - йдеться в повідомленні.

Останні праймеріз не змінюють загальних результатів нинішнього внутріпартійного етапу перегонів. Клінтон досягла необхідної підтримки делегатів ще минулого тижня, щоб стати єдиним номінантом від партії, натомість її опонент, схоже, не збирається здаватися, зазначає телеканал.

Хоча Сандерс і "почав сигналізувати, що його кампанія вже добігає кінця", його помічники стверджують, що він не збирається скоро віддавати перемогу Гілларі.

Водночас, у штабі сенатора від штату Вермонт висловлюють сподівання, що цей процес пройде "дружелюбно" й "конструктивно", оскільки між кандидатами велися домовленості про об'єднання, щоб перемогти Дональда Трампа – наразі єдиного опонента від Республіканської партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-