Поліції Москви не сподобався плакат до вшанування жертв в Орландо

Поліції Москви не сподобався плакат до вшанування жертв в Орландо

Укрінформ
Увечері 13 червня біля посольства США в Москві поліція затримала двох осіб, що прийшли з плакатом «Любов перемагає» вшанувати пам'ять жертв теракту в Орландо.

Про це повідомляє портал «Медіазона».

«Нас затримали, коли ми намагалися покласти плакат до квітів. Коли поліцейський підійшов, я сказав, що і в поодинокому пікеті маю право стояти, але нас посадили в машину і нічого не пояснили", - розповів затриманий Іслам Абдуллабеков.

Інший затриманий - Фелікс Глюкман - написав у своєму Facebook, що поліції не сподобалася табличка, з якою вони прийшли до посольства. На плакаті було написано love wins («Любов перемагає»).

Увечері 13 червня Абдуллабекова і Глюкмана відпустили з поліції після складання протоколів за статтею «організація або проведення публічного заходу без подання в установленому порядку повідомлення про його проведення» (ч.2. ст.20.2 КпроАП), повідомляє «ОВД-Инфо».

Як повідомляв Укрінформ, що в ніч на 12 червня 29-річний Омар Матін застрелив у гей-клубі Pulse в Орландо 49 осіб. Ще 53 людини дістали поранення. Цей теракт став наймасовішим вбивством із застосуванням вогнепальної зброї у сучасній історії США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-