Підозрілий відвідувач спровокував закриття університету Торонто

Підозрілий відвідувач спровокував закриття університету Торонто

Укрінформ
Студентське містечко університету Торонто, а також кілька навколишніх будівель, зокрема і законодавчі збори провінції Онтаріо, були кілька годин частково закриті через підозрілого чоловіка у масці.

Про це передає канадський кореспондент Укрінформу.

Як повідомив начальник поліції Торонто Марк Саундерс, правоохоронці отримали кілька повідомлень із території студентського містечка про підозрілого чоловіка, одягненого у все чорне і з хірургічною маскою на обличчі та з предметом, схожим на зброю.

На місце одразу відбули дві групи спецпризначенців. Правоохоронці також зупинили рух двома дорогами навколо студмістечка та обмежили рух кампусом, провівши евакуацію кількох будівель.

Поки тривала пошукова операція, обмежень на пересування зазнали також парламент Онтаріо та дитяча поліклініка, розташовані поруч.

Втім, за кілька годин після проведення ретельної перевірки всі будівлі та дороги були відкриті, оскільки жодної загрози для людей не було виявлено.

«На території університету все чисто. Робота повернулася до норми, усі будівлі знову відчинено», - йдеться у повідомленні на сторінці поліції Торонто у Твіттері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-