Клінтон проти

Клінтон проти "демонізації" мусульман у Штатах

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон вважає небезпечними заяви, які "демонізують" цілі релігії, щодо теракту в нічному клубі Орландо, та наголошує на необхідності спільних пошуків шляхів виходу з ситуації, а також посилення контролю над зброєю в США.

Про це вона зазначила в інтерв'ю телеканалу MSNBC.

"Ми не можемо демонізувати, розводити демагогію та оголошувати війну цілій релігії. Це просто небезпечно",- наголосила Клінтон.

Вона підкреслила, що зараз потрібно проводити "дуже чітке й раціональне обговорення" про те, що можна поліпшити, і як захистити американців від загроз тероризму та ІДІЛ, а також для того, щоб урятувати життя людей "від епідемії збройного насильства".

Клінтон також наголосила, що розстріл людей в Орландо знову наголошує на необхідності перегляду законів щодо контролю над вогнепальною зброєю: "Тепер, коли ми бачимо терористів, що використовують штурмову зброю, це має стати частиною дискусій".

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок інший кандидат у президенти США Дональд Трамп закликав посилити контроль над мусульманськими общинами в США. На його переконання, мусульмани у своїх общинах знають про наміри терористів, але не повідомляють  про це правоохоронцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-