У Бельгії затримали підозрюваного в терактах

У Бельгії затримали підозрюваного в терактах

Укрінформ
У Бельгії в рамках розслідування скоєних у березні цього року в Брюсселі терактів поліція затримала ще одного підозрюваного в тероризмі. 

Про це повідомляє DW з посиланням на федеральну прокуратуру країни. 

«Бельгійська поліція затримала ще одного підозрюваного у причетності до терактів. Арешт 31-річного бельгійця, підозрюваного в тероризмі, відбувся напередодні під час обшуків у брюссельській комуні Схарбек», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 31-річного бельгійця підозрюють в участі у діяльності терористичного угруповання, а також у вчиненні та спробах вчинення терористичних убивств у якості виконавця або спільника.

Підозрюваного затримали напередодні під час проведення обшуків у одному з помешкань у брюссельській комуні Схарбек. Саме з цього району підозрювані у скоєнні терактів 22 березня вирушили на таксі до брюссельського аеропорту "Завентем".

Як повідомлялося, в аеропорту підірвали себе двоє людей. Проте камери спостереження зафіксували їх у супроводі ще однієї особи. Згодом з'ясувалося, що третім, якого видно на кадрах, був Мохамед Абріні, заарештований 9 квітня в Брюсселі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-