У центрі Оттави утворилося величезне провалля

У центрі Оттави утворилося величезне провалля

Фото
Укрінформ
У центрі Оттави під землю пішли чотири смуги проїжджої частини, спровокувавши витік газу та евакуацію навколишніх будинків.

Як передає кореспондент Укрінформу, провалля утворилося на перетині Rideau Street та Sussex Drive, всього в двох кварталах від федерального парламенту.

Термінової евакуації зазнали усі розташовані навколо будівлі, зокрема центральний торговий центр міста, банк та книжковий магазин. На щастя, житлових будинків поруч немає.

У міськраді було скликано термінову нараду з цього приводу і громадянам порадили триматися подалі від провалля, яке швидко наповнилося водою через пошкоджену трубу. Пожежникам довелося також припинити постачання електроенергії до навколишніх будинків, аби вберегтися від спалаху газу.

Через будівельні роботи дорога, яка пішла під землю, була закрита для руху приватного транспорту, тому людських жертв вдалося уникнути, втім один автомобіль, в якому не було водія, все ж пішов під землю, коли провалля почало розширюватися.

Наразі причина інциденту невідома, втім він трапився у безпосередній близькості від майбутньої станції метро, на якій тривають підземні роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-