Клінтон таки об'єднається з Сандерсом для зміцнення партії

Клінтон таки об'єднається з Сандерсом для зміцнення партії

Укрінформ
Гілларі Клінтон, яка вже зібрала необхідну кількість голосів делегатів для отримання номінації від Демократичної партії на подальших президентських перегонах у США, висловила намір об'єднати зусилля з іншим кандидатом – сенатором Берні Сандерсом.

У інтерв'ю телеканалу ABC News вона зауважила, що просуватиме багато з тих питань, які озвучив Сандерс у своїй платформі.

"Представники наших кампаній спілкуються один з одним. Я хочу об'єднати партію, і я з нетерпінням чекаю можливості поговорити з ним (Берні Сандерсом – ред.) особисто, оскільки я думаю, що його кампанія була дуже динамічною і мала захоплюючий досвід для мільйонів американців, особливо молодих людей, які підтримали його", - зауважила Клінтон.

Вона підкреслила, що хоче донести до штабу сенатора, що "працюватиме здебільшого по тих же питаннях, що й Сандерс". Екс-держсекретар також підкреслила, що вона зі своїм суперником-однопартійцем має "набагато більше спільного, ніж з республіканським вірогідним кандидатом Дональдом Трампом".

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок ввечері, після завершення праймеріз одразу в шести американських штатах, президент Обама привітав Гілларі Клінтон із досягненням кількості делегатів, необхідної для кінцевого рішення щодо висунення її на пост президента від Демократичної партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-