EgyptAir сів в Узбекистані через загрозу вибуху - ЗМІ

EgyptAir сів в Узбекистані через загрозу вибуху - ЗМІ

Укрінформ
Літак єгипетської авіакомпанії приземлився в аеропорту Ургенча (північний захід Узбекистану) через загрозу можливого знаходження на борту вибухового пристрою.

Про це повідомляє у середу прес-служба національної авіакомпанії "Узбекістон Хаво Йулларі" (Узбецькі авіалінії), передає РИА Новости.

"Вранці 8 червня поточного року надійшла інформація про можливе знаходження вибухового пристрою на борту авіалайнера А-330-220, що належить єгипетській авіакомпанії і який слідував за маршрутом Каїр-Пекін. На борту літака перебували 17 членів екіпажу та 118 пасажирів", — повідомила прес-служба.

За даними прес-служби, у зв'язку з цим до узбецької авіаційної влади надійшло прохання про екстрену посадку зазначеного авіалайнера. О 8.00 (6.00 мск) єгипетський літак успішно приземлився в аеропорту Ургенча.

"В даний час борт знаходиться у безпечній зоні. Члени екіпажу і пасажири евакуйовані, відповідні служби проводять огляд і перевірку повітряного судна", — повідомляють Узбецькі авіалінії (авіакомпанії належать всі аеропорти в республіці.

Раніше бахрейнська газета "Аль-Васат" з посиланням на джерела в авіакомпанії повідомила, що літак єгипетських авіаліній EgyptAir, що прямував з Каїра у Пекін, приземлився в Узбекистані через загрозу вибуху. За даними ЗМІ, літак здійснив екстрену посадку в одному з аеропортів Узбекистану після того, як влада отримала анонімну інформацію про перебування на повітряному судні вибухового пристрою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-