Обама привітав Клінтон з перемогою за підсумками праймеріз

Обама привітав Клінтон з перемогою за підсумками праймеріз

Укрінформ
Фаворит президентської кампанії у Демократичній партії Гілларі Клінтон оголосила у вівторок ввечері про досягнення переможної кількості голосів делегатів, які дозволять їй стати єдиним партійним номінантом в подальшому виборчому процесі.

Президент Обама привітав її з таким досягненням, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Завдяки вам, ми досягли важливого рубежу", - заявила Клінтон під час виступу в Брукліні.

Вона підкреслила, що остаточна перемога після праймеріз у вівторок – це не лише її досягнення. "Ця перемога належить поколінням жінок і чоловіків, які боролися й жертвували собою та зробили можливим цей момент", - заявила кандидат у президенти.

Тим часом, як повідомила прес-служба Білого дому, ввечері вівторка президент Обама зателефонував Гілларі Клінтон і її супернику на демократичних праймеріз Берні Сандерсу. "Президент привітав Гілларі Клінтон із досягненням кількості делегатів, необхідної для кінцевого рішення щодо висунення її на пост президента від Демократичної партії. Її історична кампанія надихнула мільйони і стала продовженням її життєвої боротьби за родини, які представляють середній клас, і за дітей", - зауважується в офіційному повідомленні.

Обама привітав обох кандидатів з проведенням "надихаючих кампаній", які стимулювали демократів, залучили нове покоління американців до політичного процесу та пролили світло на важливі політичні ідеї, які переслідують одну мету – переконатися, що економіка й політика США працюють для всіх, а не тільки для тих, хто має багатство та владу, підкреслили в Білому домі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-