Вирішальний етап передвиборчих дебатів в Австралії відбудеться онлайн

Вирішальний етап передвиборчих дебатів в Австралії відбудеться онлайн

Укрінформ
Чинний прем'єр-міністр Австралії Малколм Тернбулл та лідер опозиції Білл Шортен проведуть перші в історії Австралії передвиборчі онлайн-дебати.

Як очікується, спостерігати за дійством будуть мільйони австралійців, повідомляє News.com.au

«Важливо використовувати існуючі інноваційні платформи, якими користуються австралійці», - обгрунтував намір спілкуватися онлайн, а не в телестудії, Малколм Тернбулл. Він був ініціатором проведення онлайн-дебатів.

Лідер Лейбористської партії Білл Шортен виклик прийняв, наголосивши, що готовий дебатувати у «будь-який час, в будь-якому місці». Він також засудив відмову Тернбулла зустрітися для дискусії на Sky News у Брісбені.

Під час виборчої кампанії в Австралії традиційно мають відбутися три тури дебатів між лідерами перегонів. Наразі вже відбулися загальнонаціональні телевізійні дебати у Національному прес-клубі в Канберрі та дебати під час національного форуму на Sky News, тож наступні он-лайн дебати стануть останнім та вирішальним туром публічної дискусії.

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Австралії 9 травня розпустив обидві палати парламенту і призначив вибори на 2 липня цього року. Лідер політичної сили, яка здобуде перемогу, автоматично стане прем'єр-міністром та формуватиме новий уряд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-