Родич Клінтон потрапив до в'язниці перед ключовими праймеріз у Каліфорнії

Родич Клінтон потрапив до в'язниці перед ключовими праймеріз у Каліфорнії

Укрінформ
Гілларі Клінтон отримала несподіваний "подарунок" перед ключовими праймеріз у Каліфорнії від неспокійного родича по лінії чоловіка - Роджера Клінтона, якого поліція затримала в цьому ж штаті за підозрою в керуванні автомобілем під впливом алкоголю або наркотичних речовин.

Це може вдарити по кампанії Клінтон у Каліфорнії, де у вівторок пройдуть змагання за одразу 548 делегатів, зазначає New York Daily News

"Роджер Клінтон, який отримав кодове ім'я від секретної служби "головний біль" через його витівку під час президентства Білла Клінтона, зараз перебуває під заставою $15 тис. Він має з'явитися в суді в понеділок", - зазначила з цього приводу речник місцевої поліції.

59-річний Роджер, який є зведеним братом екс-президента Білла Клінтона, був затриманий правоохоронцями у неділю ввечері через "нестійке" водіння. Поліцейські провели попередній тест водія та затримали його за підозрою в керуванні авто під впливом речовин. Клінтон відмовився від проведення аналізу.

Подібний інцидент із ним уже був у 2001 році, що негативно відобразилося на іміджі тодішнього глави Білого дому. Таким чином, це вже другий "сюрприз" для президентської родини від неспокійного родича. 

Раніше Роджер Клінтон був рок-співаком і актором. Нині він живе в передмісті Лос-Анджелеса, містечку Торранс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-