Керрі радить Росії зосередитись на економіці, а не на ракетах та літаках

Керрі радить Росії зосередитись на економіці, а не на ракетах та літаках

Укрінформ
Росії зараз краще було б зосередитися на утриманні своєї економіки, показники якої падають, та створенні робочих місць, ніж на демонстрації воєнної сили в інших країнах – інакше у неї немає перспектив.

Про це заявив у неділю держсекретар США Джон Керрі, перебуваючи з візитом у Монголії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У Росії, наприклад, немає великих інвестицій, які вкладаються в енергетичний сектор, у сферу нових технологій. Там відбулося реальне уповільнення економіки через їхню авантюру, через санкції, через те, що вони роблять в Україні", - зазначив Керрі під час зустрічі в Улан-Баторі з молодими лідерами.

Він підкреслив, що, можливо, росіяни здатні демонструвати силу й показувати, що вони можуть бомбити людей, піднімати літаки та стріляти ракетами з Каспійського моря. "Але це не створить робочих місць для багатьох людей", - додав Керрі.

При цьому він наголосив, що нинішні дії російського керівництва не призведуть до посилення позицій країни в довгостроковій перспективі, і це не те, на чому потрібно зосереджуватися, щоб конкурувати на сучасному світовому ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-