В Актобе напали на військову частину. У перестрілці загинули цивільні й офіцер

В Актобе напали на військову частину. У перестрілці загинули цивільні й офіцер

Фото, відео
Укрінформ
В Актобе Республіки Казахстан в результаті пограбування двох зброярень сталася перестрілка, під час якої загинув продавець, офіцер, військовослужбовець-контрактник і троє нападників. Зараз у місті оголошено режим антитерористичної операції.

Про це повідомляє Казінформ, посилаючись на слова керівника Департаменту державної мови та інформації МВС Казахстану Алмаса Садубаева.

"Сьогодні о 15:45 за часом Астани д ДВС Актюбінської області надійшло повідомлення про напад невідомих осіб на зброярню "Паллада". О 16:45 надійшло повідомлення про напад на іншу зброярню і розташування військової частини Нацгвардії. У ході нападу вбито продавця магазину "Паллада", одна людина поранена", - розповів Садубаев.

Крім того, за його словами, при відбитті нападу загинув один офіцер і один військовослужбовець-контрактник, 9 військових поранені.

Фото: @KKaliyev, Tengrinews, @aktobe_zello/Instagram

"Вжитими заходами один з нападників затриманий, троє загинули, один поранений. Кілька злочинців заблоковані, кільком нападникам вдалося втекти. Проводяться заходи з їх затримання", - заявив керівник департаменту МВС.

Від також зазначив, що, ймовірно, нападники є радикальними прихильниками нетрадиційних релігійних течій.

"В місті Актобе оголошено режим антитерористичної операції, припинена робота розважальних закладів та громадського транспорту. Громадянам рекомендовано не виходити на вулицю і проявляти пильність. Подробиці будуть повідомлені додатково", - додав Садубаев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-