Із знаменитого монастиря в Таїланді вивезли всіх тигрів

Із знаменитого монастиря в Таїланді вивезли всіх тигрів

Фото
Укрінформ
Фахівці з охорони дикої природи в Таїланді вивезли із знаменитого буддійського монастиря в провінції Канчанабурі всіх тигрів, після того як ченців звинуватили в жорстокому поводженні з тваринами та незаконної торгівлі ними.

Як повідомляє BBC, всього було перевезено в різні заповідники 137 тигрів.

Через день після початку операції з перевезення тигрів в одній з морозильних камер всередині монастирського комплексу знайшли рештки 40 мертвих тигренят.

Як повідомив заступник голови департаменту національних парків Таїланду Адісорн Нічдамронг, поки що невідомо, з якою метою трупи тварин зберігалися у храмі замороженими.

Слідчі підозрюють, що ченці торгували шкурами і різними частинами тварин. Самі ж ченці, які почали розводити тигрів близько 20 років тому, заперечують звинувачення у жорстокому поводженні.

Два дні тому поліція Таїланду затримала трьох чоловіків, серед яких один монах, при спробі вивезти з монастиря тигрові шкури, зуби та інші частини тіл тигрів. Крім того, у них знайшли 700 маленьких судин з тигрячою шкірою всередині, які в Азії вважаються талісманом.

Поліція Таїланду раніше пред'явила 22 особам, в тому числі трьом ченцям, звинувачення в контрабанді.

Монастир у провінції Канчанабурі був популярний серед туристів. Відвідувачам дозволялося годувати тварин і фотографуватися з ними за гроші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-