Клінтон заявила, що Трамп непридатний бути президентом США

Клінтон заявила, що Трамп непридатний бути президентом США

Укрінформ
Фаворит у боротьбі за висунення президентським кандидатом від Демократичної партії США Гілларі Клінтон заявила, що її суперник від республіканців Дональд Трап «непридатний за темпераментом», щоб бути президентом.

Про це передає "Радіо Свобода".

2 червня під час програмної промови з питань зовнішньої політики Клінтон сказала, що пропозиції Трампа щодо зовнішньої політики є «небезпечно непослідовні». Вона описала мільярдера, як людину, що «не розуміє ні Америки, ні світу».

«Це не той, у чиї руки мають потрапити ядерні коди», – додала колишній держсекретар США.

Клінтон зазначила, що вона проводила «розумну і принципову» зовнішню політику, яка забезпечувала Сполученим Штатам провідну роль у світі.

«Якщо Дональд Трамп виграє, вони святкуватимуть у Кремлі. Ми не можемо цього допустити», – наголосила політик.

Клінтон виступила у межах первинної партійної кампанії у Каліфорнії. Фаворитом у цьому штаті є її однопартієць Берні Сандерс, і його перемога може затягнути остаточне визначення кандидата від демократів до партійного з’їзду, що відбудеться в липні.

Раніше Трамп заявив, що у разі обрання президентом США проведе переговори з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, щоб спробувати зупинити ядерну програму Пхеньяна. Він також розкритикував військовий союз НАТО, членами якого є переважно європейські країни, як застарілий і надто дорогий для Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-