Новим генсеком ОПЕК став представник Нігерії

Новим генсеком ОПЕК став представник Нігерії

Укрінформ
На засіданні Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК) у Відні обрали нового генерального секретаря, ним став представник Нігерії Мухаммед Баркіндо. 

Про це повідомляє Bloomberg

«На зустрічі не вдалося дійти згоди щодо пропозиції (про обмеження видобутку нафти. - Ред.), але було досягнуто консенсусу щодо призначення кандидата від Нігерії Мухаммеда Баркіндо новим генеральним секретарем», - йдеться у повідомленні.

Новий генсек почне виконувати свої обов'язки з 1 серпня.

Як зазначається, представники ОПЕК вирішили не змінювати політику на нафтовому ринку та не встановлювати рівень максимального обсягу нафтовидобутку.

Крім цього, представники країн-членів ОПЕК вважають, що у другому півріччі 2016 року нафта подорожчає. Зокрема, міністр нафти ОАЕ Сухейл Мазруї заявив, що очікує зростання цін на нафту у другому півріччі 2016 року. На його думку, нафта має подорожчати, щоб зберегти на стабільному рівні інвестиції у нафтову промисловість.

Прийнятною ціною нафти є 50-60 доларів за барель, заявив виконувач обов'язків міністра нафти Кувейту Анас Салех. Його іракський колега Фаядх Нема очікує у другому півріччі подорожчання нафти до 55-65 доларів за барель, пише DW.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-