Коаліція розгромила ІДІЛ під сирійським Манбіджем

Коаліція розгромила ІДІЛ під сирійським Манбіджем

Укрінформ
Війська міжнародної коаліції у середу нанесли нищівну серію ударів по позиціях "Ісламської держави" під сирійським містом Манбідж, знищивши дві штаб-квартири угруповання, понад півдесятка окремих бойових підрозділів терористів, артилерію, тренувальну базу, мости та іншу інфраструктуру бойовиків.

Про це йдеться в повідомленні Пентагону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поблизу міста Манбідж нанесено 18 ударів, внаслідок яких уражено шість окремих тактичних підрозділів ІДІЛ, дві штаб-квартири угруповання, два комплекси постачання, район зосередження бойовиків, склади зі зброєю та тренувальна база", - зазначається в документі.

Крім того, повідомляється про знищення восьми бойових позицій в районі міста Манбідж, штабу тактичної ланки, кількох одиниць техніки, артилерійських та мінометних систем, печери, яка використовувалась в якості опорного пункту, двох веж зв'язку, шести мостів. При цьому уточнюється, що удари наносилися винищувачами, штурмовою, бомбардувальною авіацією і БПЛА.

У Пентагоні повідомили також, що війська коаліції у середу нанесли удар по ІДІЛ в районі міста Ракка, де було знищено дві нафтовидобувні вежі.

У Іраку за минулу добу міжнародна коаліція здійснила 13 ударів із застосуванням авіації та наземних артилерійських систем. При цьому були уражені позиції терористів в районах населених пунктів Фалуджа, Хіт, Мосул, Рава, Синджар і Султан Абдалла. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-