Британія посилить захист Ла-Маншу від мігрантів

Британія посилить захист Ла-Маншу від мігрантів

Укрінформ
Уряд Великої Британії вирішив збільшити кількість патрульних катерів та додатково посилити систему спостереження з метою запобігання перетину Ла-Маншу мігрантами.

Про це у вівторок заявив прес-секретар прем'єр-міністра країни Девіда Кемерона, інформує Reuters.

"Ми вживаємо усіх необхідних заходів для захисту безпеки наших кордонів і будемо продовжувати робити це і надалі", - зазначив прес-секретар.

За словами представника британського уряду, прикордонники, які наразі мають у розпорядженні три патрульні човни, отримають додаткові катери для боротьби із контрабандою зброї, наркотиків та мігрантів.

Так, перші такі човни прикордонна служба отримає вже в найближчі місяці. Втім прес-секретар не уточнює, скільки саме їх буде направлено.

"Наш намір полягає у тому, щоб запобігти потоку мігрантів, які намагаються перетнути Ла-Манш, ... ми робимо кроки для підвищення нашої здатності у боротьбі з цим", - підкреслив він.

Як зазначається, минулого року уряд країни профінансував додаткові огорожі, камери і роботу поліцейських у Кале на французькій стороні в'їзду в Євротунель, яким мігранти намагалися прорватися до берегів Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-