Аеропорт Кельн-Бонн зупинили на кілька годин через любителя

Аеропорт Кельн-Бонн зупинили на кілька годин через любителя "коротких шляхів"

Укрінформ
Німецький аеропорт Кельн-Бонн поринув у хаос після того, як до забороненої зони пройшов незареєстрований громадянин.

Про інцидент повідомляє WDR.

"В аеропорту Кельн-Бонн у понеділок 62-річний іспанець без контролю пройшов у зону безпеки, що призвело до хаосу", - інформує ресурс.

Порушник був затриманий і допитаний поліцією. Чоловік, як виявилося, вирішив обрати "найкоротший шлях до свого рейсу" в Португалію.

Зате всім іншим пасажирам довелося затриматися з вильотом: в аеропорту довелося з міркувань безпеки призупинити польоти і змусити всіх пасажирів, а це більше двох з половиною тисяч людей, які вже встигли пройти в перший термінал, повторно пройти контроль. Оглядати довелося і повітряні судна, що стояли в порту. Нормальне авіасполучення було відновлено лише в другій половині дня.

Як повідомляв Укрінформ, цей аеропорт екстремісти "тримають на прицілі", про що самі повідомляли в інтернеті, розмістивши в них відповідні картинки. Рівно два місяці тому в мережі з'явилися фотомонтажі, на яких зображено кельнський аеропорт, перед яким стоїть бойовик, а також будівля федеральної канцелярії в Берліні у вогні і фігура бойовика і радянського танка часів Другої світової війни. Супроводжують картинки написи: "Те, що вдалося твоїм братам у Бельгії, ти теж зможеш" і "Німеччина – поле бою".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-