Негода в Німеччині: четверо загиблих

Негода в Німеччині: четверо загиблих

Укрінформ
Негода, яка триває у ряді регіонів Німеччини, призвела до людських жертв і масових підтоплень. 

Про це повідомляє журнал Focus.

"Кризовий штаб міністерства внутрішніх справ федеральної землі Баден-Вюртемберг підтверджує загибель на південному заході кількох осіб через негоду", - йдеться в репортажі. 

Серед жертв - один пожежник, який в містечку Швабіш-Гмюнде намагався врятувати людину, а також сам цей чоловік. У Вайсбаху в підземному паркінгу потонув 60-річний житель. Також загинула дівчинка, яка рятувалася від зливи під залізничним мостом, де її збив потяг. Окрім того, рятувальники говорять про багато поранених.

Найбільше постраждала від сильних злив, які не вщухали всю неділю, східна частина Баден-Вюртемберга, де спостерігається затоплення будинків. Місцевим жителям впоратися з ситуацією допомагають близько 150 представників рятувальних служб. Так, в місті Бальтгінген довелося евакуювати з будинків 80 осіб.

Прогнози метеорологів невтішні: поліпшення погоди поки що не передбачається. У деяких містечка за кілька годин в ніч на 30 травня випало до 100 л опадів на квадратний метр. Місцева влада говорить про «природну катастрофу», з якою ніколи раніше не стикалися. 

Фото: euronews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-