Кількість жертв повені у Техасі зростає

Кількість жертв повені у Техасі зростає

Укрінформ
Повені, викликані потужними зливами у штаті Техас та сусідньому Канзасі, призвели до загибелі двох людей. Ще кілька вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє в суботу ABC News.

"Щонайменше, двоє людей загинули і п'ятеро осіб зникли безвісти внаслідок злив цього тижня в Техасі й Канзасі", - йдеться в повідомленні із посиланням на заяви місцевої влади.

Обидві людини загинули в штаті Техас. Зокрема, в окрузі Бренхем було знайдено тіло в затопленому будинку на колесах. Друга жертва загинула в автомобілі, який змило високою водою.

Надзвичайна ситуація у зв'язку з небезпекою повеней була оголошена у п'ятницю на більшій території південно-східного Техасу. Повідомляється про десятки врятованих людей, які опинилися у водяній пастці в автомобілях та затоплених будинках.

В окрузі Бастроп вода дісталася сотень будинків. Понад 50 сім'ям був наданий тимчасовий притулок. При цьому стихія заблокувала десятки доріг, знесла електроопори та змила велику кількість дерев, які стають перешкодами для відновлення сполучення та комунікацій.

Синоптики обіцяють продовження злив у регіоні. Крім того, оголошена небезпечна повенева ситуація в штаті Міссурі. Місцева влада тримає на контролі ситуацію, рятувальні служби переведені у підвищену готовність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-