Родичі Кім Чен Ина живуть у Нью-Йорку – The Washington Post

Родичі Кім Чен Ина живуть у Нью-Йорку – The Washington Post

Укрінформ
Журналісти The Washington Post розшукали рідну тітку одного з найзапекліших ворогів США – лідера Північної Кореї Кім Чен Ина – яка разом із сім'єю вже 18 років приховано проживає в Сполучених Штатах.

Матеріал про таємне життя цієї родини газета опублікувала у п'ятницю

"60-річна корейська жінка з легкою завивкою і в консервативному одязі бере вихідні від прасування сорочок та підшивання штанів у своїй хімчистці, яку вона відкрила разом зі своїм чоловіком. Але вона не просто іммігрант. Вона тітка Кім Чен Ина – молодого північнокорейського лідера, який погрожував знищити Нью-Йорк водневою бомбою", - пише видання.

Упродовж останніх 18 років, починаючи зі втечі з Північної Кореї в руки в ЦРУ, вона живе анонімним життям у Сполучених Штатах, з чоловіком і трьома дітьми.

"Мої друзі тут кажуть, що мені так пощастило, що у мене є все. Мої діти пішли в чудові школи, і вони успішно навчаються, у мене є мій чоловік, який може відремонтувати будь-що", - розповідає про своє життя Ко Ин Сук, як її називали в Північній Кореї. Її чоловік, Лі Ган, додає: "Я думаю, що ми досягли американської мрії".

Після тривалих розмов з журналістами родичі північнокорейського лідера попросили не розкривати їхніх теперішніх імен та місця проживання з міркувань безпеки за своїх уже дорослих дітей, які займаються нормальною професійною кар'єрою в Америці.

Ко Ин Сук має вражаючу подібність з її сестрою, Ко Ин Хі, яка була однією з дружин Кім Чен Іра та мамою Кім Чен Ина – нинішнього лідера Північної Кореї, продовжується в публікації. І вона мала особливо близькі стосунки з людиною, яка наразі вважається одним із головних ворогів Сполучених Штатів: вона дбала про Кім Чен Ина в той час, коли він навчався у Швейцарії, пише видання.

Але в 1998 році, коли Кім Чен Ину виповнилося 14 років, його тітка вирішила втекти через те, що її високопоставлена в КНДР сестра мала онкологічне захворювання. Пара, очевидно, зрозуміла, що буде непотрібна режиму та, побоюючись втрати привілейованого статусу, втекла до Сполучених Штатів. Їм довелося довго і важко працювати, втім зараз пара має великий двоповерховий будинок та іноді літає у відпустку до Південної Кореї, пише The Washington Post.

Фото:The Washington Post

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-