Французькі слідчі підтвердили задимлення в літаку EgyptAir перед падінням

Французькі слідчі підтвердили задимлення в літаку EgyptAir перед падінням

Укрінформ
Французькі слідчі підтвердили факт задимлення в пасажирському літаку А320 авіакомпанії EgyptAir перед його падінням.

Про це йдеться в офіційній заяві Бюро розслідувань та аналізу безпеки цивільної авіації Франції (BEA), повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Парижі.

«Дим був виявлений у багатьох місцях у салоні літака А320 авіакомпанії EgyptAir перед його падінням, однак причини його виникнення досі не встановлено», - йдеться у заяві офіційного представника ВЕА Себастьяна Барта.

За його словами, встановлено, що автоматична система детекторів виявила дим за кілька хвилин до того, як літак зник з радарів. «Це повідомлення зазвичай означає початок пожежі. Ми не робимо жодних умовиводів з цього. Решта є припущенням», - зауважив він. Говорячи про подальшу пошукову операцію та розслідування, він заявив, що пріоритетним напрямком роботи є пошук двох бортових самописців, які можуть допомогти прояснити ситуацію.

Нагадаємо, літак А320 зник з екранів радарів уранці 19 травня над акваторією Середземного моря за півгодини до планової посадки в аеропорту Каїра. На його борту перебувало 56 пасажирів, переважно громадяни Єгипту та Франції, а також 10 членів екіпажу.

ВМС Єгипту виявили уламки літака, а також фрагменти тіл, багаж пасажирів та авіаційні крісла. У суботу пошукова операція продовжиться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-