Канадські депутати кинули виклик українським колегам

Канадські депутати кинули виклик українським колегам

Укрінформ
Депутати канадського федерального парламенту запрошують українських колег до виконання української пісні на сходах Верховної Ради.

Відповідне відеозвернення розмістив на своїй сторінці у Facebook депутат від Ліберальної партії Канади Борис Вжесневський.

Він пояснив, що у Міжнародний день вишиванки під час групового фотографування два десятки одягнених у вишиті сорочки канадських депутатів та міністрів експромтом заспівали українську пісню і тепер запрошують українських законодавців зробити те саме.

«Як глава парламентської групи дружби між Канадою та Україною я кидаю виклик українським парламентарям: вдягніть свої вишиванки і на сходах Верховної Ради заспівайте «Взяв би я бандуру». Порівняємо, хто краще виконує цю українську пісню», - заявив Вжесневський.

«Нагадую, що це треба зробити без попередніх репетицій», - додав він.

Нагадаємо, що у Міжнародний день вишиванки в український національний одяг вбралося близько півсотні членів канадського федерального парламенту, п’ятеро міністрів та навіть глава уряду Джастін Трюдо. Фотографії «українізованих» канадських народних обранців набрали величезної популярності в Інтернеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-