Ісламісти стратили в азотній кислоті 25

Ісламісти стратили в азотній кислоті 25 "шпигунів"

Укрінформ
Бойовики міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" в іракському місті Мосул стратили 25 осіб, помістивши їх у чан з азотною кислотою.

Про це повідомляє The Daily Mail з посиланням на місцеві ЗМІ.

Чоловіків підозрювали в шпигунстві на користь уряду Іраку і секретних служб країни. За інформацією видання, їх зв'язали між собою мотузкою і опустили в своєрідний басейн з кислотою.

Раніше в Іраку терористи розправилися зі своїми колишніми соратниками, звинуваченими у дезертирстві. Живцем поховані 35 жертв.

Загалом, за даними правозахисної організації "Сирійська обсерваторія з прав людини", опублікованими в кінці квітня, терористи ІД за останній час стратили 4144 осіб. З них 2230 — цивільні особи, включаючи жінок і дітей, близько 1100 — полонені в бою солдати урядових військ і проурядових ополчень, ще 400 — члени угруповання, які були вбиті через різні провини.

Нагадаємо, що раніше громадянин Канади Джон Ридсдел був убитий ісламістами з угруповання "Абу Сайяф" на Філіппінах. Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо назвав це "холоднокровним убивством", додавши, що був вражений смертю Ридсдела.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-