Уряд Австралії створить кризовий офіс з порятунку своїх громадян за кордоном

Уряд Австралії створить кризовий офіс з порятунку своїх громадян за кордоном

Укрінформ
В МЗС Австралії створюється Глобальний моніторинговий офіс, робота якого буде спрямована на розширення можливостей кризового реагування уряду Австралії на події, які трапляються з громадянами Австралії за кордоном.

Інформація про це з’явилася на сайті МЗСіТ Австралії.

«Цей урядовий проект, вартістю $8 млн. та розрахований на чотири роки, буде створений в рамках Міністерства закордонних справ і зовнішньої торгівлі та Консульського центру надзвичайних ситуацій, який надає консульські послуги австралійцям за кордоном. Новий офіс працюватиме 24 години на добу», – йдеться у заяві міністра закордонних справ Австралії Джулі Бішоп, оприлюдненій з цього приводу.

Офіс буде створений на базі існуючого консульського центру з реагування на надзвичайні ситуації. У разі виникнення кризової він ситуації надасть першу консультацію постраждалим та об’єктивну інформацію про події уряду Австралії. Існування такого органу продиктоване збільшенням кількості австралійців, які перебувають за кордоном та нещодавніми терактами в Парижі, Брюсселі, Анкарі та Стамбулі.

Як повідомляв Укрінформ, австралійських телевізійників звільнили з ліванської в’язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-