У Москві ліквідували чоловіка, який захопив банк

У Москві ліквідували чоловіка, який захопив банк

Укрінформ
Невідомий чоловік, який здійснив напад на банк на сході Москви, був ліквідований під час спецоперації.

Про це повідомила "Інтерфаксу" офіційний представник столичного главку МВС Софія Хотіна, уточнивши, що всі співробітники відділення банку, що знаходилися в заручниках, живі.

Перед цим кореспондент видання повідомив, що з боку будівлі банку прозвучало близько п'яти пострілів.

На момент початку спецоперації в будівлі перебували нальотчик і жінка-касир, яка закрилася в броньованій кімнаті. Інші співробітники вийшли з залу банку після переговорів.

"Під час переговорів з поліцейськими він назвався Олексієм", - заявив співрозмовник агентства ГУ МВС по Москві.

Тим часом рух по вулиці Першотравневій, де знаходиться банк, перекрили на декілька кварталів.

Раніше про наліт на банк на сході Москви повідомило джерело в правоохоронних органах. За його словами, близько 20:40 чоловік увійшов до відділення Московського Кредитного Банку на вулиці Першотравнева і зажадав видати йому гроші. Співробітники банку встигли натиснути "тривожну кнопку", після чого чоловік забарикадувався з ними в офісі.

У МВС підтвердили, що невідомий чоловік з предметом, схожим на пістолет, здійснив напад на відділення банку в Москві на Першотравневій вулиці.

"Приблизно о 20:37 надійшло повідомлення про те, що до відділення банку, розташованого на вулиці Першотравневій, увійшов невідомий у масці і, погрожуючи співробітникам предметом, схожим на пістолет, не випустив їх з приміщення", - повідомили раніше "Інтерфаксу" в ГУ МВС Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-