Цвинтарна бійня в Москві: вже троє загиблих

Цвинтарна бійня в Москві: вже троє загиблих

Укрінформ
Число загиблих під час масової бійки на Хованському кладовищі в Москві сягнуло трьох осіб.

Про це повідомляє ТАСС із посиланням на джерела в поліції Москви.

"При проведенні оперативних заходів на території Хованського цвинтаря виявлено тіло ще одного загиблого в бійці", - сказало джерело.

Як зазначили в ДУП "Ритуал", бійку на цвинтарі влаштували мігранти з прилеглого будівництва, ховаючись від рейду федеральної миграциооной служби.

"Близько півдня в суботу на територію Хованського цвинтаря проникли мігранти з однієї з довколишніх будівель. Коли представники служби охорони приступили до їх видворення, втікачі чинили опір, в результаті чого один охоронець постраждав", - наголошується в повідомленні.

Раніше в поліції повідомили, що бійка на Хованському кладовищі в Москві повністю припинена, затримано 50 осіб. За даними поліції, в бійці брали участь близько 200 чоловіків, 10 людей поранено.

Головним слідчим управлінням СК РФ по Москві порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 105 КК РФ ("Вбивство двох і більше осіб").

Після бійки в "Новій Москві" введено особливий режим.

"Після масової бійки в Троїцькому та Новомосковському адміністративному окрузі введено особливий режим, у рамках якого перевіряються підозрілі особи, машини, встановлюються можливо скрывшиеся учасники бійки", - сказало джерело.

У розшуку дві машини, що втікли з місця НП - Nissan і "Лада Пріора". "Введений план "Перехоплення", - додав співрозмовник агентства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-