США долучиться до боротьби з російською пропагандою

США долучиться до боротьби з російською пропагандою

Укрінформ
Американські конгресмени Адам Кінзінгер (Республіканська партія) і Тед Лью (Демократична партія) внесли на розгляд Палати представників США проект закону H.R.5181, який має назву "Протидія іноземній пропаганді та дезінформації".

Інформація про це розміщена на офіційній веб-сторінці американського Конгресу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Оскільки Росія продовжує поширювати свою дезінформацію й хибну констатацію, це підриває інтереси Сполучених Штатів у таких регіонах, як Україна, та продовжує примножувати нестабільність", - підкреслив з цього приводу автор законопроекту Адам Кінзінгер.

Він зауважив, що документ визначає всеосяжну стратегію США в боротьбі з кампаніями дезінформації як на міжвідомчому рівні, так і з міжнародними партнерами, які мають досвід у боротьбі з іноземною пропагандою.

"У той час, коли такі країни, як Росія і Китай беруть участь у гібридних військових кампаніях, США мають унікальну можливість відповісти на зовнішні маніпуляції, заохочуючи вільний потік правдивої інформації. Це може в подальшому запобігти конфліктам та забезпечити майбутню стабільність", - зазначив конгресмен.

Крім Кінзінгера і Лью до законопроекту вже приєдналися десять американських законодавців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-