Кишиневом проїхалася американська військова техніка

Кишиневом проїхалася американська військова техніка

Відео
Укрінформ
У рамках заходів, присвячених Дню Перемоги та Пам'яті, на площі Великих Національних зборів у Кишиневі організована виставка американської та молдавської військової техніки.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові, техніка бере участь у спільних українсько-американських військових навчаннях "Dragon Pioneer 2016", що проходять з 3 по 20 травня.

У Міністерстві оборони Молдови зазначили, що американські військовослужбовці спільно з молдавськими вшанують пам'ять загиблих у Другій світовій війні.

Як повідомляв Укрінформ, для участі у спільних українсько-американських навчаннях до Молдовти прибули близько 60 одиниць бойової техніки США.

Проти перебування на території країни американської бойової техніки виступили представники опозиції – Партії соціалістів і проросійської "Нашої партії".

Опозиція вважає, що перебування американських військовослужбовців та їх участь у навчаннях не лише суперечить нейтральному статусу Молдови, а й загрожує зірвати переговорний процес щодо Придністровського врегулювання.

Фото: hromadske

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-