У ЗС США за рік сталося понад 6 тис. випадків сексуального насильства

У ЗС США за рік сталося понад 6 тис. випадків сексуального насильства

Укрінформ
Впродовж минулого року в Збройних силах США зареєстровано понад 6 тис. повідомлень про сексуальне насильство, а також близько 16 тис. випадків, які могли призвести до цього.

Таку статистику оприлюднила в четвер прес-служба оборонного відомства США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Загалом, рівень сексуального насильства залишався високим, як і впродовж останніх років. Міністерство отримало в загальній кількості 6,083 повідомлень про сексуальні зазіхання у заявах, де фігурували службовці. Крім того, результати досліджень свідчать, що понад 16 тис. військовослужбовців мали ситуації, коли, на їхню думку, вони піддавалися ризику сексуального насильства", - йдеться в повідомленні.

У цьому зв'язку в Пентагоні зауважили, що для протидії такому виду насильства проводиться серйозна робота, зокрема, Офісом попередження та реагування на сексуальне насильство, який очолює генерал Каміла Ніколс.

"Повідомлення про злочин має важливе значення для нашої здатності надавати допомогу та захист жертвам, а також притягти правопорушників до відповідальності", - зауважила з цього приводу генерал Ніколс.

При цьому зазначається, що більшість постраждалих була задоволена наданою підтримкою, а 77 відсотків зауважили, що рекомендуватимуть іншим звертатися в разі виникнення подібних інцидентів до Офісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-