У Вірменії спростували визнання незалежності Карабаху

У Вірменії спростували визнання незалежності Карабаху

Укрінформ
Уряд Вірменії не схвалив законопроект про визнання незалежності Нагірного Карабаху, але не виключає ухвалення такого рішення у майбутньому.

Про це повідомляють "Новини Вірменії" з посиланням на заяву прес-секретаря прем'єр-міністра країни Гоар Погосян. 

"На цьому етапі уряд не схвалив законопроект про визнання незалежності НКР", - йдеться у коментарі Погосян.

Вона уточнила, що на засіданні уряду було схвалено висновок щодо законопроекту двох депутатів парламенту "Про визнання республіки Арцах", де вказано, що "уряд Вірменії обумовлюватиме ухвалення поданого законопроекту результатами обговорень між Вірменією і Нагірним Карабахом, враховуючи подальші процеси, у тому числі зовнішні чинники".

За словами голови прес-служби парламенту Арсена Бабаяна, вказаний законопроект має бути обговорений у Комісії Національних Зборів із зовнішніх зв'язків впродовж 30 днів з моменту подання (термін збігає 19 травня). 

"Після обговорень і висновку законопроект включається до проекту порядку денного пленарного засідання. Він може бути включений до порядку, відкладений або відхилений", - відзначив Бабаян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Вірменії відправив до парламенту законопроект про визнання незалежності Карабаху.

Азербайджанська Республіка заперечує будь-яке вирішення питання, що не співпадає з кордонами колишньої АзРСР та за межами автономії Арцах (Карабаху).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-